Wandeltweedaagse

Op-Stap

Wandelcoaching

Wandeltweedaagse

Het traject


In dit uniek concept van wandelcoaching creëren  we  tijd en ruimte  om er eens helemaal uit te zijn.


De wandeltweedaagse bestaat uit drie stappen.


Kennismaking

Al wandelend in Gentse natuur maken we kennis en bekijken je hulpvraag.


Tweedaagse

We gaan twee dagen op pad in de bossen en velden. Genietend van een zee van tijd en ruimte om in de diepte te kunnen gaan.

De tweedaagse is een organische afwisseling van verdiepende oefeningen, wandelen en stilstaan, van praten en zwijgen.  We stemmen af op elkaar, op ons tempo.

In de vooravond komen we thuis in een gezellig nest waar ons een warme maaltijd en heerlijk bed wacht. Als het weer dat toelaat, kan het ook meer ‘back to basics’ met slapen in  tentjes en koken op een vuurtje. De tweede dag sluiten we af om 16u00.


Afronding

Na enkele weken ronden we samen af met een sessie waarin we terugblikken op de tweedaagse en de periode die daarop volgde. Vanaf dan stemmen we opnieuw af om te zien of en hoe we verder gaan.Wie ben jij?


Je bent minimum twaalf jaar.

Je bent fysiek in staat om een dagwandeling te maken en een dagrugzak te dragen.

Je laat je niet snel afschrikken door weersomstandigheden. Getuigenis


Ruth,


Ik wou je graag feedback geven over ons traject samen.

Ruth, dit is echt een concept dat jou helemaal ligt. Je bent een neergedaalde engel voor mij  en dat kan je voor meer mensen zijn. Door je spontaniteit en authenticiteit voelde ik me erg veilig. Het één op één werkt ook heel goed en sterk en zoals je al zei ook de tijdsduur is belangrijk. De nacht ertussen, de natuur, de gezonde voeding, alles heeft zijn waarde in dit geheel. Je draagt zorg voor het geheel.

Tijdens het traject heb je me heel erg geholpen om een zicht te krijgen op mijn patronen. Het was een fijne ervaring om te oefenen in een veilige omgeving.

We hadden een magisch moment uitgekozen wat het weer betreft en ook al was het koud in de sneeuw, ook dat heeft zijn effect.

Ik heb het geheel ervaren als mooi en waardevol en bijzonder.


De week na de tocht was ik enorm in mezelf gekeerd. Ik voelde dat de ervaring aan het doorwerken was. Ik besef ook dat het nog niet klaar is. Maar ik ben ermee bezig. Ik ben er ook nadien al mee aan de slag gegaan.


In elk geval ben ik heel tevreden, ik had weinig verwachtingen ook omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten en heb me gewoon opengesteld en me laten meenemen op een tocht met jou Ruth.

Je levert prachtig werk Ruth, blijf dit vooral doen.


Heel veel liefs,

Denise

Oh ja en ik ben ook superfan van jullie lekkere zelfgemaakte crackers.


Lees hier de getuigenis van LaurienPraktisch


In een eerste verkennend gesprek stemmen we op elkaar af. Je kan hierna beslissen of je verder wil gaan. De prijs van de kennismaking bedraagt €50.


De rest van het traject kost €500.

Hierin zijn inbegrepen de tweedaagse met begeleiding, overnachting en eten (avondmaal, ontbijt,  2 x lunch en tussendoortjes) alsook de afrondingssessie.

Is de prijs voor jou een probleem, dan kunnen we dit samen bespreken.


Kortere dagformules zijn bespreekbaar. Ook met je gezin is een wandeltweedaagse mogelijk.

 

Neem gerust contact op voor een afspraak of extra info.