Wandel-coaching

Op-Stap

Wandelcoaching

Op-Stap


Met Op-Stap gaan we  letterlijk samen op stap. Al wandelend in de natuur word je gecoacht.InspiratieTijdens mijn wandeltochten op de Compostelaroutes heb ik ervaren hoe verrijkend wandelen in de natuur is.  Met Oikoten/Alba organiseren we o.a.  time-outs en lange  tochten  voor jongeren uit de Bijzondere Jeugdzorg.   Elke keer merk ik hoe het je in je kracht brengt om op weg te gaan met jezelf.


Beweging ondersteunt en bevordert verandering.  Als je in beweging komt, beweegt alles mee: je kijk op jezelf, je overtuigingen, je omgeving. Je hele systeem roert zich.

Beweging geeft energie en bevordert onze creativiteit.

In contact met ons lichaam groeien we in verbinding met onszelf, anderen en al wat ons omringt. Je gaat letterlijk met jezelf op pad.


De natuur is hierin een sterke bondgenoot. De natuur brengt ons in het nu en stimuleert vertraging en reflectie. Buiten zijn helpt ons ontspannen, relativeren en accepteren.

Permacultuur         inspireert me  in  mijn begeleidingen.InspiratieTijdens mijn wandeltochten op de Compostelaroutes heb ik ervaren hoe verrijkend wandelen in de natuur is. Praktisch


Op-Stap wandelcoaching kan      via individiuele sessies of  via een wandeltweedaagse.


De individuele sessies gaan door in het Gentse of Poeselse.   

In een eerste verkennend gesprek stemmen we op elkaar af. Je kan hierna beslissen of je verder wil gaan.  Een verkennend gesprek kost €35.

Een sessie kost €50 en duurt een uur.

Is de prijs voor jou een probleem, dan kunnen we dit samen bespreken.

 


Met een wandeltweedaagse creëren  we  tijd en ruimte  om er eens helemaal uit te zijn.


Neem gerust contact op voor een afspraak of extra info.