Tantramassage

Tantramassage

Tantra

Welkom in de wereld van tantra, een eeuwenoude spirituele traditie die verbinding, bewustzijn en innerlijke harmonie omarmt. Verder dan fysieke aanraking, reikt tantra naar diepere lagen van ons wezen, waar lichaam, geest en ziel samensmelten. In de kern ontdek je de kunst van liefdevolle aanwezigheid, een poëtische dans die uitnodigt om volledig in het moment te zijn. Tantra is een reis van zelfontdekking, waar levensenergie vrijelijk stroomt en de grenzen van ons bewustzijn worden verkend. De tantramassage wordt een ritueel van diepe verbinding, waarin je met overgave geniet van tederheid, openheid en veiligheid. Bereid je voor op een reis waar jouw innerlijke licht ontstoken wordt en de connectie met jezelf en anderen wordt versterkt.


Tantramassage

Ontdek de diepe connectie met jouw lichaam in een oase van veiligheid en verbinding!

In een verkennend gesprek bespreken we je verlangens, intenties en grenzen.
We landen bewust in ons lijf, begeleid door een korte oefening of meditatie.

Ik nodig je uit voor een reis waarin je levensenergie helemaal mag stromen. Ontdek de kracht van verbinding met je lichaam en jouw volle zijn, terwijl je geniet van een overvloed aan liefdevolle aanrakingen in een sfeer van openheid en veiligheid.

Elk deel van jouw lichaam wordt liefdevol aangeraakt, en als je dat wenst, worden ook de yoni/lingam met zorg gemasseerd. Door het hele lichaam te masseren, stroomt het gevoel van eenheid door je hele lichaam.
De magie gebeurt op een comfortabele, verwarmde futon en ik gebruik warme, biologische oliën verrijkt met bio etherische oliën van hoge kwaliteit. 
Ik ben met volle aandacht aanwezig bij je en begeleid je door de emoties en sensaties die op je pad komen. Hier is alles welkom!


Praktisch

Ik verwelkom je graag in mijn praktijkruimte te Poesele.

De wegbeschrijving vind je hier
Parkeren kan op straat of op onze bezoekersparking aan het begin van onze oprit.

 

Prijs

Gun jezelf een sessie van 90 minuten, inclusief een verkennend gesprek en nagesprek, voor €160. Kies voor een uitgebreide reis van120 minuten, met extra ruimte voor diepgaande dialoog, voor €200.

Trakteer jezelf op een verrijkende ervaring van 150 minuten, met voldoende tijd voor een diepgaand verkennend gesprek, een transformerende sessie en een uitgebreid nagesprek, voor  €250.

Wil je graag extra tijd voor of na de sessie voor een coaching gesprek, kan dit als de agenda dat op dat momenttoelaat. Er wordt € 50 extra aangerekend per 30 min.

Voor of na de sessie is er de mogelijkheid tot een verkwikkende douche voor €15, of €25 voor twee douches.


Je kan ook iemand verrassen met een cadeaubon of me uitnodigen voor evenementen.

 

Huisregels

Als je een sessie boekt bij Veer & Vlam verklaar je je akkoord met de volgende afspraken.Ander Aanbod

Bekijk hier mijn ander Aanbod en relevante opleidingen en ervaringen.Reacties

  • Tantra bij Ruth, de plaats waar je volledig tot jezelf komt, de dagelijkse stress helemaal wegsmelt. Zonder woorden weet zij perfect jouw lichaam en geest te voelen en te sturen in de juiste richting. WOW! S.
  • "Wat als mijn lichaam meer zou voelen, meer zou loslaten, mij zou verrassen, wat als dat ook emotioneel zou zijn, bevrijdend, ecstatisch, verruimend? Met die nieuwsgierigheid boekte ik een sessie tantra massage bij Ruth. Ik had al eerder professionele tantra massage ontvangen en wist dat het belangrijk is om bewust te ademen en ook geluid naar buiten te laten. Gecombineerd met de volle aanwezigheid van Ruth, haar ervaring en intuïtieve aanvoelen, werd dit een ongelooflijke reis. Genieten, lachen, ecstase, tranen, stil worden, diep ontroerd. Geraakt. Sommige zones van mijn lichaam kregen een buitengewone gevoeligheid en ik was zo verwonderd, overweldigd bij momenten. Op een bepaald moment wanneer het genieten heel intens was, kwam plots uit het niets een golf van verdriet, ik weet niet waarvoor, maar de tranen vloeiden en het was helend, ook omdat ik me in veilige handen voelde, alles mocht gewoon zijn. Ik voelde me lichter en een warm gevoel bleef nog dagen lang aanwezig. Het voelde als een unieke ervaring, een zegening. Dank je Ruth, om helemaal in het moment te zijn bij de massage die je geeft - ik heb het gevoel dat je ergens in mijn lichaam poortjes hebt geopend naar fijner voelen wat me helpt om beter te verbinden met mezelf, iedereen en alles." H.

 

Neem nu contact op en boek een diepgaande tantramassage.