Creatieve Therapie & coaching

Coaching en

Creatieve therapie

Creatieve Therapie is doen.


Als therapeut en coach wil ik samen met je op weg gaan.  Ik  wil je ont-moeten, tijd en ruimte biedend om je pad te gaan.

Ik supporter met je mee!


Creatieve therapie betekent voor mij cre-actief  aan de slag gaan.

 Actief: in beweging,  al doende. We gaan in de ervaring, nemen waar en reflecteren over wat die ervaring brengt.   Als je in beweging komt, komt alles mee beweging: je kijk op jezelf, je overtuigingen, je situatie.

Creatief:  we werken  rond  thema’s en vragen die jij aanbrengt via gesprek en/of verhalen,  lichaamswerk, een boswandeling of andere natuurbeleving, permacultuur, beeld, dans, klei, duplo, drama, koken,   visualisatie,...Inspiratie


Tijdens het begeleiden van workshops groeide de goesting om intensiever en diepgaander ondersteuning te bieden. Iets wat ik ook ervaarde in mijn huidige job als jongerenbegeleider bij Oikoten/Alba. Mijn opleiding  Pedagogische Wetenschappen voelde als een degelijk fundament, maar ik wilde meer. Vanuit dit verlangen startte ik de opleiding Creatieve Therapie bij Balans/vspw.


De drempel die ik voelde bij de start om iets in beeld te brengen, te tekenen, te schilderen bleek ongegrond. Heerlijk was het om er te ontdekken dat creatieve therapie veel meer is en dat ik geen Van Gogh hoef te zijn, om me thuis te voelen en te kunnen uitleven binnen Creatieve Therapie. 


Daarnaast vul ik deze stevige basis aan met verschillende coachings- en therapieopleidingen zoals familie-opstellingen, traumatherapie, relaxatietherapie,  ...


Ook permacultuur is voor mij een leidraad in mijn begeleidingen.


Mijn bagage als therapeut en coach wordt ook versterkt door zinderende ontmoetingen en ervaringen. Dankbaar om al deze inspiratiebronnen, breng ik ze hier in beeld.


Praktisch


Ik verwelkom je graag in mijn praktijkruimte te Poesele.

In een eerste verkennend gesprek stemmen we op elkaar af. Je kan hierna beslissen of je verder wil gaan. Een verkennend gesprek kost €35.


Een sessie duurt een uur en kost  €50. 

Is de prijs voor jou een probleem, dan kunnen we dit samen bespreken.


Ik combineer ook sessies van coaching en therapie met ‘aanraken en massage’. Ik verwijs je graag naar het aanbod Massage.


Als je een sessie boekt bij Veer & Vlam verklaar je je akkoord met de volgende afspraken.Neem gerust contact op voor een afspraak of extra info.