Meerhandenmassage

Meerhandenmassage

Zin in een avond vol diepgaande connectie en pure ontspanning? Ik nodig je uit  om je onder te dompelen in een avond die helemaal draait om verbinding, aanraking en puur genot.

 

* Een exclusieve ervaring in een intieme setting met maximaal 5 deelnemers.
* Genieten van de overvloed van ontspanning en aanraking.
* Laat je meevoeren door de magie van een meerhandenmassage, een ritueel dat je laat ervaren dat geven even vervullend kan zijn als ontvangen.
* Ervaar diepe ontspanning en maak contact met diepe lagen in jezelf, ondersteund door een sfeer van veiligheid en respect.


Je bent welkom vanaf 19u00 om te landen met een kopje thee bij de kachel. Rond 19u30 betreden we de massagetempel. We ronden af om 22u.

 

Meerhandenmassage?

Er is telkens รฉรฉn ontvanger die gemasseerd wordt op de futon door de anderen. Die zijn met hun volle aandacht bij de ontvanger.
De ontvanger wordt uitgenodigd om zowel grenzen als verlangens aan te geven: wil je ontspanning en rust of net speelsheid en prikkeling? Word je graag licht of stevig aangeraakt? Waar wil je (niet) worden aangeraakt?
We hebben hierbij aandacht voor ieders verlangens en grenzen.

Ervaring met masseren is niet nodig.  Wel ben je comfortabel met naakt zijn van anderen. Zelf kan je de kledij aanhouden die je wil.
Dit is geen seksueel event.


Ander Aanbod

Bekijk hier mijn ander Aanbod en relevante opleidingen en ervaringen.

De combinatie van โ€˜aanraken en massageโ€™ met coaching en therapie is mogelijk.

 

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ?

Ik verwelkom je graag in mijn praktijkruimte te Poesele in woongemeenschap De Groene Doening.

De wegbeschrijving vind je hier. Gelieve aan te bellen aan de voordeur aan de straatkant.
Parkeren kan op straat of op onze bezoekersparking aan het begin van onze oprit.


 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ?

 • Een lungi/sarong als omslagdoek (ook ter plaatste te huur)
 • Een grote badhanddoek om op te liggen tijdens het masseren
 • Sokken (om olie op de vloer te vermijden)


Huisregels

Als je een sessie boekt bij Veer & Vlam verklaar je je akkoord met de volgende afspraken. Lees dus zeker goed na.Wanneer?

De data kan je volgen via 'evenementen' op de facebookpagina van Veer & Vlam.


๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป?

 • Inschrijven doe je via ruth@veerenvlam.be. Ik probeer te zorgen voor een evenwichtig groepje. Je bent definitief ingeschreven wanneer je van mij een bevestigende reactie krijgt.
 • We hanteren een glijdende schaal van โ‚ฌ45-โ‚ฌ55 afgestemd op jouw financiรซle mogelijkheden. Schrijf over op BE32 8939 8458 2502 (biologische massageolie, bio thee/water inbegrepen) en trakteer jezelf op een welverdiende verwennerij.
 • Volzet? Dan kan je op de wachtlijst. Stuur een mailtje naar ruth@veerenvlam.be en vermeld je telefoonnummer zodat ik je vlot kan bereiken als er een plaatsje vrijkomt.
 • Ingeschreven en verhinderd? Geen zorgen! Hoewel een terugbetaling niet mogelijk is, bieden we je een alternatief: geef of verkoop je ticket door aan een vriend of collega van hetzelfde geslacht. Zo krijgt iemand anders de kans om van dit evenement te genieten. Een win-win situatie voor iedereen! Maak iemand blij en laat je plek niet onbenut. Je dient dit wel vooraf te bespreken met Ruth.

 

Bekijk hier mijn ander aanbod en relevante opleidingen en ervaringen.

 

Eerdere ervaringen

 • Hallo Ruth, ik wou je nog even laten weten dat heel de massageavond zo mooi was, van aan de deur welkom voelen en ontspannen, openheid, consensual, deugddoende aanrakingen, uitspreken van verlangens. Heel mooi. Ik vond โ€™t zalig om door meerdere personen gemasseerd te worden, en eigenlijk nog leuker om te masseren. Er was zachtheid en openheid, je gaf een goede inleiding, een mooie uitnodiging voor ieder om te bedoelen wat je wel en niet wil, een warmte, een empathisch inspelen op de harmonie van de groep. Er was ook goede spaceholding vond ik. Het voelt alsof ik nu nog een stukje van die avond meedraag. (C.)
 • Heerlijke avond weer dankjewel! Met zo een ongelofelijk brak gevoel toegekomen, helemaal gezakt en daarvan bevrijd nu. Heel zacht en liefdevol, vrij. Mooi dat er ook onzekerheid en kwetsbaarheid mocht zijn en dat dat benoemd werd. Ook wel zalig dat er humor was! Rust was er ook zeker bij mij in het rustige, trage. Nagenieten! (P.)
 • Dag Ruth, heb echt zalig genoten van de warme oliedans van 10 handen. (M.)
 • Was een geweldig onvergetelijke avond. Door 8 handen gemasseerd worden en te kunnen masseren. mmm zalig echt transformerend, een diepe ontspanning en verbinding. Ik droom om volgende keer weer bij te zijn. Erg verslavend haha. (L)
 • Wat heb je dat mooi en met zorg samengebracht gisteren, fijne mensen, warme tempel, jij stromend en gegrond. Ik voel me heel relax in jouw aanwezigheid. (H.)