Meerhandenmassage

Meerhandenmassage

Ik verwelkom je graag op deze avond waar verbinding, aanraking en genieten centraal staan.

 

Met een klein groepje (max 5 deelnemers) genieten we in een veilige setting van de overvloed van een meerhandenmassage. Een avond waarin je ervaart dat geven even vervullend kan zijn als ontvangen. De vele handen nodigen uit tot overgave en brengen ons in contact met diepe lagen in onszelf.

Je bent welkom vanaf 19u00 om te landen met een kopje thee bij de kachel. Rond 19u30 betreden we de massagetempel. We ronden af om 22u.

 

Meerhandenmassage?

Er is telkens รฉรฉn ontvanger die gemasseerd wordt op de futon door de anderen die met hun volle aandacht bij de ontvanger zijn.
De ontvanger wordt uitgenodigd om zowel grenzen als verlangens aan te geven: wil je ontspanning en rust of net speelsheid en prikkeling? Word je graag licht of stevig aangeraakt? Waar wil je (niet) worden aangeraakt?
We hebben hierbij aandacht voor ieders verlangens en grenzen.

Ervaring met masseren is niet nodig.  Wel ben je comfortabel met naakt zijn van anderen. Zelf kan je de kledij aanhouden die je wil. Dit is geen seksueel event.

 

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ?

 • Welkom bij Veer & Vlam โ€‹te Poesele
 • Op www.veerenvlam.be/contact.html vind je de wegbeschrijving.
 • Gelieve op straat te parkeren en niet op de oprit.

 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ?

 • Een lungi/sarong als omslagdoek
 • Een grote badhanddoek om op te liggen tijdens het masseren
 • Sokken (om olie op de vloer te vermijden)


Wanneer?

De data kan je volgen via 'evenvementen' op mijn facebookpagina


๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป?

 • Inschrijven doe je via ruth@veerenvlam.be. Ik probeer te zorgen voor een evenwichtig groepje. Je bent definitief ingeschreven wanneer je van mij een bevestigende reactie krijgt.
 • We hanteren een glijdende schaal van โ‚ฌ40-โ‚ฌ50. Je schrijft over op BE32 8939 8458 2502 (massageolie, thee/water inbegrepen).

 

Bekijk hier mijn ander aanbod en relevante opleidingen en ervaringen.

 

Eerdere ervaringen

 • Hallo Ruth, ik wou je nog even laten weten dat heel de massageavond zo mooi was, van aan de deur welkom voelen en ontspannen, openheid, consensual, deugddoende aanrakingen, uitspreken van verlangens. Heel mooi. Ik vond โ€™t zalig om door meerdere personen gemasseerd te worden, en eigenlijk nog leuker om te masseren. Er was zachtheid en openheid, je gaf een goede inleiding, een mooie uitnodiging voor ieder om te bedoelen wat je wel en niet wil, een warmte, een empathisch inspelen op de harmonie van de groep. Er was ook goede spaceholding vond ik. Het voelt alsof ik nu nog een stukje van die avond meedraag. (C.)
 • Heerlijke avond weer dankjewel! Met zo een ongelofelijk brak gevoel toegekomen, helemaal gezakt en daarvan bevrijd nu. Heel zacht en liefdevol, vrij. Mooi dat er ook onzekerheid en kwetsbaarheid mocht zijn en dat dat benoemd werd. Ook wel zalig dat er humor was! Rust was er ook zeker bij mij in het rustige, trage. Nagenieten! (P.)
 • Dag Ruth, heb echt zalig genoten van de warme oliedans van 10 handen. (M.)
 • Was een geweldig onvergetelijke avond. Door 8 handen gemasseerd worden en te kunnen masseren. mmm zalig echt transformerend, een diepe ontspanning en verbinding. Ik droom om volgende keer weer bij te zijn. Erg verslavend haha. (L)
 • Wat heb je dat mooi en met zorg samengebracht gisteren, fijne mensen, warme tempel, jij stromend en gegrond. Ik voel me heel relax in jouw aanwezigheid. (H.)