De Groene Doening bereiken

De Groene Doening


De Groene Doening  bereiken?


De Groene Doening ligt in de Beentjesstraat 28 te Poesele (Nevele).  • Bus: Op 200 m is de bushalte Poesele Beentjesstraat die je op schooldagen met lijn 15 naar Gent brengt.   Zie www.delijn.be.


  • Belbus: De belbus rijdt alleen op aanvraag. Hij heeft geen vaste route of dienstregeling. De bus stopt alleen aan haltes van De Lijn die op voorhand aangevraagd werden bij de belbuscentrale. Je kan de belbus reserveren op het nummer 0032(0)9 211 91 91. Aan onze bushalte stopt belbus 125: Zulte - Deinze – Nevele.

Voor meer info, bekijk www.delijn.be/nl/belbus/belbus-oost-vlaanderen.html


  • Fiets: Na 16,3 km fietsen sta je aan het station van Gent-Sint-Pieters.   De  Groene Doening ligt tussen fietsknooppunt 97 en 99 van het Meetjesland.


  • Trein: Op 5 km ligt het treinstation van Hansbeke (spoorlijn Brussel - Oostende)met een vlotte verbinding naar Gent (12min) en Brugge (25min).De dienstregeling van de trein vind je op www.nmbs.be.


  • Auto:        Op 3 km vind je een ruime carpoolparking aan de oprit Nevele van de  E40.  Op  een kleine 500m    bevindt zich de gemeentelijke parking vlakbij de kerk van Poesele,   aan de voetbalkantine.  Adres:   Paepestraat 7, 9850 Nevele.© Ruth Vandekerkhove